måndag 7 maj 2012

Kurser

Helgens kurs i Gällivare var väldigt lyckad, härliga hundar med ägare och ett glatt humör, det är KUL att hålla kurs för en sån grupp!! En ny kurshelg planeras i Gällivare under hösten, datum kommer ut så snart det är klart!

Vardagslydnadskursen pågår, och jag imponeras över hur duktiga ägarna är att jobba med sina hundar, kul att se utveckling och arbetslusten hos hundar och ägare :)

Valpkursen börjar på Tisdag, och det ska bli så kul att följa ett gäng valpar och deras ägare!!

Fler kurser planeras:

Klickerkursen startar 21 Maj, grund kurs från 18:00-19:00, fortsättning från 19:00-20:00. Finns några platser kvar i varje grupp, skynda att anmäl!!

Helgkurs spår, 2-3 Juni, då hoppas vi på barmark och bra väder. Vi spenderar dagarna ute i skogen, där hundarna får lära sig att spåra personspår, en rolig och bra aktivering för hundarna. Som ägare facineras man av hur hundens nos fungerar och hur duktiga dom är på att hitta våra spår!! 6 platser.

Utställningskurs på 4 kvällar, startar 31 Maj.  Passa på att utställningsträna inför sommarens utställningar, få tips på hur du kan visa upp din hund på bästa sätt, och få en inblick i hur det fungerar på utställning, alla raser är välkomna! Vi tränar på hantering, tandvisning, hur man får hunden att stå still och visa upp sig med gläjde, och att kunna springa fint i ringen även om det är andra hundar där.

Massagekurs "Massage för hemmabruk" 1 dags kurs (6 timmar) Lär dig grunderna i massage, hur ni kan massera eran hund och bygga en bra relation. Massage är bra för alla hundar, även friska. I förebyggande syfte, och för att bättre på kroppens funktioner. (Datum kommer snart)

Tävlingslydnadskurs, Helgkurs. Här fokuserar vi på tävlingslydnaden, klass 1-Elit. Vi går igenom reglerna och rutiner kring tävling. Hur man kan jobba med sig själv för att hålla styr på nerverna som kan dyka upp vid tävling och momentinlärning. (Datum kommer snart)

För info och anmälan till kurser, ring eller maila mig: 0703529205 / cari@topdog.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar